Categorieën

De Bergse Dumphal is de schatkamer van Bergen op Zoom. Wat je hier zoal vindt? Echt van alles. Van bankstel tot verfblik, van zakmes tot feestneus. En: voor superscherpe prijzen. De familie Van Hooijdonk runt dit mooie bedrijf al ruim dertig jaar.

Het begon allemaal met een piepklein antiek- en curiosawinkeltje in de Zuidmolenstraat. Ger van Hooijdonk werkte op een booreiland en het leek zijn vrouw Annemarie wel leuk een eigen winkeltje te hebben. Met wat Delfst Blauw en gebruikte meubelen. Maar haar winkeltje groeide zo hard, dat er al snel een nieuw pand gevonden moest worden.

Dat nieuwe pand werd gevonden aan de Boutershemstraat en Ger zegde zijn baan op om fulltime in de winkel te kunnen staan. Vooral de verkoop van gebruikte meubelen nam daar een enorme vlucht, maar er bleek ook grote vraag te zijn naar vuurwerk, legerspullen en verf. 

Dus groeide de Dumphal ook hier uit zijn jasje. Weer werd er verhuisd, dit keer naar de overkant, waar Ger en zijn zoon Peter een enorm, nieuw pand lieten bouwen. Inmiddels is het bedrijf alweer jaren gevestigd in dit pand aan de Van Konijnenburgweg. Met nog meer ruimte en dus nog meer artikelen. De tweedehands meubelen zijn verleden tijd. Tegenwoordig verkoopt de Dumphal alleen nog maar nieuwe meubelen, die ze voordelig opkopen en daardoor héél goedkoop kunnen aanbieden. 

Van klein antiekwinkeltje is de Bergse Dumphal uitgegroeid tot een groot familiebedrijf. Ger en Annemarie hebben inmiddels een stapje terug gedaan (al zijn ze nog bijna dagelijks in de zaak te vinden). Peter en Nicole hebben de zaak overgenomen en ook de jongste generatie helpt regelmatig een handje. Maar hoe groot de Dumphal ook wordt, nog steeds hangt hier de sfeer van een echt familiebedrijf: er is altijd tijd voor een praatje en een grapje.

Kom eens langs in onze winkel. Voor volop koopplezier en koopjes.

Je vindt ons aan de

Van Konijnenburgweg 1 A
4611 HK Bergen op Zoom
Tel. : 0164 - 244892
info@bergsedumphal.nl

 
Ik wil mij graag aanmelden voor de nieuwsbrief
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
De Bergse Dumphal - Van Konijnenburgweg 1A - 4611 HK Bergen op Zoom - Telefoonnummer : 0164 - 244892 Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier