BESTEL UW VUURWERK OP 

Bestel hier!

TE KLIKKEN

 

Nu de overheid heeft besloten om een algeheel vuurwerk verbod in te stellen. Is Categorie F1 vuurwerk het vuurwerk wat je alleen nog maar in bezit en afmag steken. We hebben voor iedereen wat wils. We hebben fonteinen tot sterretjes. Neem snel een kijkje op onze webshop.

Kijk voor ons complete assortiment in onze winkel.

Al het aangeboden vuurwerk in onze winkel is Categorie F1. Dit mag dus LEGAAL het gehele jaar door gekocht en afgestoken worden. (vanaf 12 jaar)Vuurwerk dat je nergens anders ziet: dat vind je bij de Bergse Dumphal. Of je nu een groot pakket wil met siervuurwerk, knallers of alleen een paar sterretjes: hier is vuurwerk voor ieders smaak en portemonnee. Duits vuurwerk bijvoorbeeld: mooi, uniek en toch niet duur. En wil je graag goed geadviseerd worden? Eigenaar Peter van Hooijdonk en zijn zoon Geert zijn liefhebbers én experts op het gebied van vuurwerk en adviseren je graag.
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
De Bergse Dumphal - Van Konijnenburgweg 1A - 4611 HK Bergen op Zoom - Telefoonnummer : 0164 - 244892 Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier