Grimas Water Make-up Pearl (Pure) is een veilige ongeparfumeerde en glutenvrije glanzende water make-up, bedoeld voor gezichts- en lichaamsbeschildering. De Grimas water make-up mag op de slijmvliezen en rondom de ogen gebruikt worden en voldoet aan de Europese cosmetica wetgeving.

De Water Make-up Pearl (Pure) is verkrijgbaar in paletten met 6 of 12 napjes van 2,5 ml. Daarnaast zijn een aantal kleuren los te bestellen in doosjes van 15 ml.. Er zijn 40 matte kleuren Water Make-up (Pure) met daarnaast 12 tinten Pearl. De kleuren zijn onderling mengbaar. Om te zien welke maten er van een kleur zijn, klikt u de betreffende kleur aan. Pure betekent dat het betreffende product geen chemische conserveermiddelen (zoals bijvoorbeeld parabenen) of halogeen organische verbindingen bevat. Op elk product van Grimas staat een minimale houdbaarheidsdatum.Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Ghost Blood 10 ml

Ghost Blood 10 ml

2,50

visibility
shopping_cart

Slime 100 ml

Slime 100 ml

5,99

visibility
shopping_cart

UV Ghost Blood 100ml

UV Ghost Blood 100ml

5,99


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
De Bergse Dumphal - Van Konijnenburgweg 1A - 4611 HK Bergen op Zoom - Telefoonnummer : 0164 - 244892 Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier