Wij zijn een familie bedrijf gevestigd aan de rand van het centrum van Bergen op Zoom.

Kom ook eens een kijkje nemen in onze legerhoek met een uitgebreid assortiment kleding, messen, darts, survival artikelen en schoenen. Neem alvast een voorproefje en kijk in onze web shop.


Laat je verrassen door ons enorme verf assortiment met lakken, beitsen en latexen van de bekende merken.
Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor kwasten, verfrollers, schuurpapier en alle andere artikelen welke nodig zijn om je schilderklus tot een prachtig resultaat te maken.Het gehele jaar hebben wij een ruim assortiment met feestartikelen en feestversieringen en het bergs Vastenavend assortiment zoals, boerenkielen, schorten, rokken, rode zakdoeken, pins en dasspelen. Maar zodra de feestdagen voorbij zijn, beginnen wij met het ombouwen van een gedeelte van onze winkel en zorgen wij dat er een uitgebreid vastenavend / carnavals assortiment in onze winkel te vinden is. Van feestneus tot compleet pak, van speelgoed trompet tot bruidsjurk
.

Uiteraard hebben wij ook de toegangskaarten en cd's / dvd's van stichting vastenavend.


En ook dit jaar hebben wij weer een uitgebreid vuurwerkassortiment met
knallende aanbiedingen.
Omstreeks 1 December is onze folder weer online en zijn ook onze aanbiedingen weer bekend.
Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze vuurwerkassortiment en aanbiedingen, meld je dan aan voor onze Nieuwsbrief.
 
Bij ons in de webshop vindt u een greep uit ons totale assortiment
 
Wij nodigen u dan ook graag eens uit, om ons eens te bezoeken in onze fysieke winkel aan de Van konijnenburgweg 1 A te Bergen op Zoom.
 
Voor volop koopplezier en koopjes.

Je vindt ons:

Van Konijnenburgweg 1 A
4611 HK  Bergen op Zoom
Telefoonnummer : 0164 - 244892
info@bergsedumphal.nl